Breaking News
Loading...
5 Mayıs 2014 Pazartesi

Mihrap Yerinde İzle, Mihrap Yerinde 1. Bölüm - Mihrap Yerinde 1. Bölümüyle Ekrana Geliyor

Usta oyuncu kadrosuna sahip olan Show Tv'nin yeni dizi Mihrap Yerinde 1. bölümü ile bu akşam saat 20.00'da ekrana geliyor. Ekranlara merhaba diyecek Mihrap Yerinde 1. bölümü haberimizden canlı ve full izleyebilirsiniz. Mihrap Yerinde 1. bölümden detaylar da haberimizdedir.

Mihrap Yerinde İzle, Mihrap Yerinde 1. Bölüm - Mihrap Yerinde 1. Bölümüyle Ekrana Geliyor! 
Mihrap Yerinde 1. bölümü ile ekrana geliyor. Mihrap Yerinde dizisi 1. bölümde Mihrap sıradan bir gün geçirdiğini düşünmektedir. Ancak olaylar Mihrap'ın tahmin ettiği ya da düşünüdüğü şekilde gelişmez ve hayatı birden bire tepe taklak olur. Polis sorgusu, nezaret, haciz şoku daha atlatılamamışken birde kocası sırra kadem basınca Mihrap şoke olur... Bunca şeyin üst üste gelmesi ile birlikte Mihrap Yerinde dizisinin ilk bölümünde Mihrap çocuklarını da yanına alıp, uzun zamandır uğramadığı eski mahallesine dönüş yapar ancak bu dönüşte görecektir ki her şey tamamen değişmiştir. Mihrap Yerinde dizisinin 1. bölümünde değişmeyen tek şeyin Sado olduğunu görür Mihrap... Sado'nun Mihrap'a aşkında en ufak bir değişiklik bile yoktur ancak aradan yıllar geçmiştir ve her şey için artık çok geçtir. Mihrap'ın hayatında en önemli ve tek yer çocuklarınındır. Mihrap Yerinde dizisi ilk bölümde Mihrap çocuklarına bakabilmek için çe.tin bir mücadeleye başlıyor...

Show Tv'nin yeni dizisi Mihrap Yerinde 1. bölümü ile bu akşam saat 20.00'da ekrana geliyor. İlk bölümü ile ekrana gelecek Mihrap Yerinde dizisi izleyenlere keyifli anlar yaşatmayı hedefliyor. Yasemin Yalçın, Zafer Algöz ve Kadir Çöpdemir gibi usta oyuncu kadrosuyla izleyenlere eğlenceli anlar yaşatmayı hedefleyen Mihrap Yerinde dizisinin 1. bölümünü televizyona alternatif olarak internet üzerinden izlemek isterseniz aşağıda paylaştığımız "Canlı Mihrap Yerinde 1. Bölüm İzle" ve "Full Mihrap Yerinde 1. Bölüm İzle" bağlantılarını kullanabilirsiniz. Ayrıca Mihrap Yerinde ilk bölüm tanıtım fragmanları da aşağıda yer almaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Toggle Footer