Breaking News
Loading...
16 Haziran 2014 Pazartesi

Mihrap Yerinde 7. Bölüm Fragmanı Mihrap Yerinde Yeni Bölüm Özeti


Show tv yeni dizi Mihrap Yerinde 7.bölümü ile 23 haziran 2014 pazartesi günü akşamı Tv ekranlarında kaldığı yerden yeni bölümüyle izleyicisiyle buluşmaya devam edecek. Mihrap Yerinde 7.bölüm fragmanını yayınlandığında haberimizin sonunda seyredebilirsiniz.
Mihrap Yerinde 7.Bölüm Fragmanı 23 Haziran Pazartesi

Pelin, babasının ani gidişinden annesi Mihrap’ı suçlamaktadır.  Mihrap, aralarındaki kırgınlığa rağmen o gün doğum günü Pelin’in gönlünü almak için hazırlık yapmaya başlar.  Bugün aynı zaman da Mihrap’ın babasının da ölüm yıldönümüdür. Bu arada Maksut dönmüş, Mihrap onu affetmiştir. Sado da o gün dükkanına önemli bir konuk beklemektedir. Mihrap doğum günü için hazırlık yaparken, Maksut evde Pelin’in bıraktığı veda mektubunu bulur. Ne yapacağını bilemeyen Maksut, Mihrap’a söylemeden Pelin’i bulmaya çalışacaktır.…  Mihrap ise her şeyden habersiz, Sado’ya gitmesi gereken ve yanlışlıkla Mihrap’ın dükkanına giren sürpriz konuğu  ağırlamaktadır.  



Mihrap yerinde, Mihrap Yerinde 23 Haziran 2014, Mihrap Yerinde 7.Bölüm, Mihrap Yerinde 7.Bölüm Fragmanı, Mihrap Yerinde son Bölümu izle, 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Toggle Footer